Samen
sporten
motiveert
en is leuker!

Wat is Fitmix Kids?

Fitmix is een gevarieerd sportprogramma voor kinderen van de basisschool (8 t/m 12 jaar of groep 8). Fitmix is voor alle kinderen maar met name kinderen met overgewicht, een lichte beperking of sociaal onzeker zijn extra welkom vanwege het laagdrempelige karakter van de lessen.

Het kenmerk van Fitmix Kids is de variatie in beweegvormen en dat elk kind op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Er wordt met iedereen rekening gehouden.
Het doel van Fitmix Kids is dat iedereen kan bewegen met plezier. Bewegen is leuk.

Er veel variatie in de lessen.

Het is een sportles waarin we heel veel verschillende (bal)sporten en Fungames doen. Ken jij Super Mario Trefbal al? Of knotshockey, Steen-Papier-Schaar-Fitness- Battle?

Maar ook partijtjes basketbal, trefbal, tikkertje, estafettes etc. Daarnaast doen we ook Fitness/Bootcamp. Conditie en kracht oefeningen doen we ook elke les. We maken gebruik van het eigen lichaamsgewicht of klein fitnessmateriaal zoals autobanden, Battlerope, dumbells, elastieken, Kettlebells en gewichtsballen.

Waar / wanneer zijn de lessen?

De lessen zijn in sporthal Waterwijk, Pieter Cheeuwenlaan 2 Beverwijk (Broekpolder). De ingang van de sporthal is op het schoolplein van basisschool De Zeester.

Elke donderdagmiddag om 16 uur.

Spelregels:

Gratis proefles (nieuwe deelnemers)
3 maandenabonnement
Geen opzegtermijn / verlenging in overleg
Geen geld terug
Tijdens schoolvakanties is er geen les

Deelname op eigen risico