Samen
sporten
motiveert
en is leuker!

Wat is Fitmix?

Fitmix is een gevarieerd sportprogramma voor kinderen van de basisschool (8 t/m 12 jaar of groep 8). Fitmix is voor alle kinderen maar met name kinderen met overgewicht, een lichte beperking of sociaal onzeker zijn extra welkom vanwege het laagdrempelige karakter van de lessen.
Het kenmerk van Fitmix voor kids is de variatie in beweegvormen en dat elk kind op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Er wordt met iedereen rekening gehouden.

Er veel variatie in de lessen. Boksen, fitness zowel kracht als cardiotraining, squash, bootcamp en vele fungames binnen of buiten.

Tijdens de lessen wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende materialen. Er worden veel beweegspellen (fungames) gedaan want spelen is tenslotte bewegen. Denk aan tikspellen en estafettes maar er zijn soms ook beweegspellen die voedingsthema’s hebben. De kinderen leren zo ongemerkt iets meer over gezonde voeding.

Waar zijn de lessen?

De lessen worden gegeven bij MAX Sports&Wellness waar alle apparaten en materialen aanwezig zijn om leuke gevarieerde beweeglessen te volgen.  Bij goed weer kan er ook buiten gesport worden, (bootcamp) en vooraf wordt er aangegeven waar wij dan verzamelen.

YouTube
Hier een link naar de filmpjes die tijdens de Fitmix voor kids zijn gemaakt.

Wanneer zijn de lessen?

De lessen zijn op maandag- en donderdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Onderstaand de jaarkalender.

De Spelregels:

  • Er kan op elk moment gestart worden met het volgen van de lessen.
  • De looptijd wordt afgesproken voor de eerste les.
  • Betaling vindt plaats voor aanvang van de gekozen looptijd.
  • De vakanties en vrije dagen zijn al meegenomen in de berekening.
  • Indien het aan het einde van de looptijd niet wordt opgezegd wordt deze verlengd met dezelfde periode.
  • In de berekening van de looptijd telt de maand augustus niet mee.
  • Voor nieuwe aanmeldingen geldt 1 gratis proefles.
  • Losse les is € 10,00.

JeugdSportFonds

Het JeugdSportFonds (JSF) creëert sportkansen voor kinderen in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het JSF de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Om te weten of je in aanmerking komt voor deze hulp vragen de ouders van het kind bij de gemeente een formulier JSF aan. Dit formulier wordt ook weer bij de gemeente ingeleverd. De gemeente bepaald of de aanvraag gedaan wordt. Vaak is er een tussenpersoon, intermediair van de gemeente die de ouders hierin begeleidt. Via de website van de Gemeente Beverwijk http://www.beverwijk.nl/ is er onder het kopje “werk en inkomen” meer informatie te vinden over subsidies en overige mogelijkheden.

logo-jeugdsportfondsOp de website van het JeugdSportFonds is alle informatie, en meer, over dit fonds te lezen. http://www.jeugdsportfonds.nl/

JeugdSportPas Heemskerk

Fitmix voor Kids is aangesloten bij de JeugdSportPas Heemskerk. Kinderen met deze pas mogen 4 lessen per lesblok meedoen met de Fitmix voor Kids.Logo sportservice Kennemerland

De JeugdSportPas Heemskerk is een initiatief van Sportservice Kennemerland. De JeugdSportPas  is voor alle kinderen uit de groepen 1 t/m 8 die in de gemeente Heemskerk op school zitten of wonen. Het schooljaar is opgedeeld in drie blokken. Vlak voor de herfstvakantie, na de voorjaarsvakantie en na de Meivakantie. Per blok kunnen de kinderen zich digitaal inschrijven. Wil je graag meedoen? Bezoek de website: http://www.sportservicekennemerland.nl/region_article.php?id=23 en lees dan hoe dat kan!

VOLG FOOD AND FIT COACH:

Like ons op facebook!